'Cause lately you make me weaker in the knees

Jag är överlycklig!!! Jag klarade tentan som jag var helt övertygad om att jag hade kuggat! Åh så härligt!!!
Nu gäller det bara att klara tentan imorgon också...

Besök väntas den 21:a februari. Då kommer syrran upp hit, och dagen efter kommer mor och far hit! Jag blir ju tant den 23:e.. usch å fy!

Det här är det tredje blogginlägget jag har försökt att skriva nu på tre dagar.. inget av de två tidigare har velat publicerats tror jag.. har blivit utloggad varje gång..


Jag saknar Östersund, jag saknar mina vänner och jag saknar min familj. Jag tror inte det är hälsosamt att bli så beroende av någon som jag är av Patrik just nu. Han är allt jag har här nere. Han är min familj nu.
Jag saknar att ha någon att fika med.



"But I won?t let melancholy
Play me for a fool
Oh, no I?m on my way somewhere new"   
Kindly Unspoken - Kate Voegele

But a rose won't blossom from a ground of desert sand, but I like to pretend..

Fredagens festande var mycket trevlig! Singstar, Våghals och alkohol blandades med en massa goda vänner! En annan god vän berättade via telefon för mig att man aldrig kan garantera något. Aldrig. Någonsin. Dessa ord fick mig att fundera.

Rädslan över att bli utbytt har hittills varit för stor för att våga släppa taget. Måhända är det mina tidigare erfarenheter av att bli utbytt som fått mig att bete mig som jag har gjort. Jag vet att det gör lika ont varje gång, men den här gången måste jag släppa taget. För jag kan inte ge mer av mig själv än vad jag har gjort den senaste tiden. This is all I have to give.

I am heaven sent. Don't you dare forget. I am all you've ever wanted..

You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.
You'd be like heaven to touch.
I wanna hold you so much.
At long last love has arrived.
And I thank God I'm alive.
You're just too good to be true.
Can't take myeyes off you.

I love you baby, and if it's quite all right,
I need you baby to warm a lonely night.
I love you baby. Trust in me when I say:
Oh pretty baby, don't bring me down I pray.
Oh pretty baby, now that I found you, stay.
Oh pretty baby, trust in me when I say....

Han har dött. Underbara Heath Ledger. Varför? Jag tänker på honom varje gång jag kommer att tänka på filmen 10 orsaker att hata dig.. Älskar scenen där han sjunger låten varifrån texten här ovanifrån kommer.. Han kommer att vara saknad av mig.

Nåväl. the show must go on så att säga.

Idag fick jag mitt så oerhört efterlängtade Guitar Hero!! Och inte nog med det så tog Patrik och köpte en ny tv häromdagen, så nu blir det till att spela! Skönt att inte tv:n blir blå eller gul stup i kvarten..

Igår var det tänkt att jag skulle gå på ett spinningpass, men då jag inte vill gå själv och inte fick med mig någon så blev det styrketräning istället. Skönt att få in lite rutin i träningen iaf. Eller jag borde väl egentligen säga: Skönt att jag äntligen har tagit ändan ur vagnen och BÖRJAT träna!

Livet här nere i Västerås är helt okej. Det går så jäkla bra att vara sambo, helt underbart rättare sagt. Och så ska det förbli! Det är karln min det är synd om. Jag har mina bättre och mina sämre dagar om man säger så. Jag är ganska bestämd när det gäller vissa saker.. som till exempel ska det vara ordning och reda i smörbyttan och ser jag en slalombacke i osten så får han smäll på fingrarna. Stackarn! Jag är en underlig tös, men rätt så snäll ändå. Jag vill vika handdukarna på ett speciellt sätt och jag avskyr smulor på bordet.

Så alla där ute som slipper mig ska vara glada! Det är synd om Patrik, men han får skylla sig lite själv.. man ska inte vara full i min närhet när jag är påverkad... ett, tu, tre så kanske man är sambo med mig!

Åhåjaja, tvätten är tvättad, skolan är avklarad för den här veckan och imorgon är det Singstar med mina "nya" tjejer!

Peace and out folket!

Var det såhär det skulle sluta? Var det såhär det skulle gå?

För nästan en timme sen kom jag hem tillbaka från gymmet. Kroppen är utmattad och det är en härlig känsla! Varför har jag inte börjat med det här tidigare? Förmodligen för att jag inte har haft någon som drar med mig och tränar. Tror dock att jag skulle åka iväg själv att träna nu, om inte karln min drar med mig vill säga!

Imorgon börjar andra terminen på min utbildning.. den andra av sex. Att ett halvår redan har gått har jag svårt att förstå.. tiden går så fort numera! Om en månad fyller jag ju 21! Gammeltanten..

Fick för övrigt veta att man kan få göra utlandspraktik i Australien! Det ska jag göra om jag får åka.. det hade varit helt perfekt! Jag är lite avis på Emma och tjejerna som igår började sin tremånaders-resa runt om i världen.. vem hade inte velat göra det? Nåväl, drömmarna är många..

Nostalgin slår över mig ibland, men sen inser jag att mitt nuvarande liv är så många gånger bättre än vad som förut var och slutar upp med den sentimentala dumheterna! Man ska inte gräva i det förflutna så mycket, lev i nuet och dröm om framtiden istället!

Min nuvarande dröm är att få mitt Guitar Hero med posten! Borde komma vilken dag som helst nu! Sen så ska jag åka till Stockholm och spela Mario Galaxy! För det har jag bestämt, och mitt ord är min lag.

Åter till allvaret..

En tremänning till mig hittades död häromdagen.. ingen vet vad som har hänt.. det är sorgligt...

Jag ser hur ljusen brinner ut;
Jag ser hur varje liv tar slut
De strålande bloss
Som lyste för oss
Tar slut
De brinner alla ut

Jag ser hur livet rinner bort;
Hur tiden alltid är för kort
Den ändlösa stig
Som skulle bli mitt liv
Tar slut
Skall också nå sitt slut

Jag stod vi det rytande havet inatt
Och såg ut i rymdens evighet
Och jag såg en svag men tydlig glöd;
Jag såg att nya stjärnor föds
Och fast det var natt
Blev det ändå aldrig svart
Där ute
Tändes nya ljus

Vi är en sekund i epokernas ström
Men vårt liv är en oersättlighet
Så innan min låga flämtar till
Och skynningstimmen tiger still
Vill jag vara ett bloss
För de som följer oss
En tid;
Ett ljus på deras stig
En tid;
Ett ljus i deras liv

R.I.P

När ska det bli inne att vara som jag?

Jag har under ett tag nu känt ett behov av att få skriva av mig lite. Det kliar i fingrarna och i huvudet snurrar det tankar och funderingar. Och när man är som jag så duger det inte med att skriva i ett litet word-dokument. Åh, nej. Blogg ska det vara! En gång bloggare alltid bloggare? Nåväl, ni som vill får följa mitt underliga liv här. Ni som inte vill slipper.

Dagen till ära har jag haft en Anatomi/fysiologi-tenta som jag tror gick åt skogen. Jättekul, verkligen. Därefter gick jag till Nautlius för att träna bort lite negativa tankar, men det gick också ganska dåligt då jag inte hade så mycket energi kvar i kroppen. Dels för att det gick åt en hel drös med energi när jag var nervös inför tentan, och dels för att jag inte hade ätit så mycket. Men men, skönt var det iaf!

Nu är det äntligen helg och imorgon är det fest!

RSS 2.0