There are no flower, no not this time.

För de som inte har förstått det än så fick vi lägenheten! Flyttlasset går mest troligt på tisdag, vilket passar alldeles utmärkt då Maria kommer hit på torsdag och ska mysa lite! Ni vet, det här vanliga sakerna som tjejer gör när de träffas. Vi fikar, vi shoppar, vi skvallrar, vi intar alkohol och vi går ut! Förhoppningsvis i lite nya kläder.

Mitt humör har inte varit det bästa den senaste tiden. Känner mig allmänt less och vet inte vad jag ska göra. Funderar över saker som jag inte borde fundera på, det vill säga det förflutna. Hur blev det såhär? Vad hade hänt om jag inte valt de vägar jag har valt? Vart hade jag befunnit mig och med vem? Måhända är det en släng av folksjukdomen ”höstdepression”?

Peter, det blev ingen resa till Uppsala i helgen, men innan jul så! Kanske kan träffas då? Har du lite tid över till mig när jag befinner mig där måntro?

Jag borde skämmas, jag har fortfarande inte köpt någon ny sträng till gitarren… och den har varit av sen i juni. Har inte haft inspirationen till att sjunga eller spela. Jo, till att sjunga. Men jag vet inte vad, och jag saknar musiksalen. Lite kompetent och trevligt folk. Usch, nu har jag blivit sentimental också.

Jag saknar mina vänner men förhoppningsvis blir jag lite gladare efter den kommande torsdagen.

Och Johan, vart har du tagit vägen?

RSS 2.0