Have I told you lately that I love you?

"Det är jobbigt att ha diciplin"..
Det kom jag nyss fram till på vägen hem från gymmet.. men bra är det! Så nu sitter jag här, lite småäcklig och tittar på Så ska det låta. Borde väl egentligen ha en dejt med duschen snart..

Imorgonkväll bär det av till Stockholm igen.. ska träffa Maria!! Om blott för några timmar.. men det ska bli så kul att träffa henne!

Förra helgen var jag också i Hufvudstaden.. Stackars Johan fick stå ut med lite besök från mig.. mycket trevligt! Dock fick jag inte ta med mig hans Wii hem till mig. Beroendeframkallande må jag säga! Tiden och helgen gick så fort, men så är det när man har roligt! Mysig helg med god mat och en skön soffa!

Till veckan åker jag hem!! OL, påskpimpel, träffa Linn, träffa Marlen, åka till Åre.. sen tog tiden slut och jag blir tvungen att åka tillbaka hit till Västerås igen. Men lika glad för det kommer jag vara då för min älskling följer ju inte med upp till skogarna så saknaden hinner infinna sig och då kommer det kännas bra att åka hem hit!

Det negativa med att bli vuxen och flytta hemifrån är att folket man så gärna vill umgås med inte längre finns i närheten.. Jag saknar min veckliga dos av Marlen.. och av Linn. Mina älskade vänner, jag saknar er och jag älskar er.



Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do

Gotta leave my troubles behind.

Och så var allt besök slut! Har haft folk här på besök från den 21:a februari tills igår. Nonstop. Dock så byttes min familj ut mot Patriks i tisdags. Därav uteblivet bloggande.

Det var trevligt att ha folk på besök, speciellt mor, far och syster. Det är ju som sagt min småknasiga familj som förgyller vardagen.

I hela mitt liv har jag blivit utbytt. Alltid fått vänja mig vid att mina närmaste hittar nya vänner och glömmer bort mig. Det är därifrån jag har min osäkerhet. Att jag aldrig duger. Att det alltid finns någon bättre än mig. Därför får jag ibland en känsla av att jag bara väntar på den dagen Patrik hittar någon bättre. Att det underbara liv jag har nu bara är en illusion som kan komma att spricka när som helst. Min största rädsla är i Sverige nu.

För mycket information gör en flicka ledsen.

Osäker.

Men:

"my baby gives me the love i've looked for all my life
he's the only guy that i would take for my man
our relationship is good yeah it's one of it's kind
but i've gotta leave my troubles behind

my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare him away from me
oh, how i love him"

RSS 2.0