Efter mycket om och men.

Idag fick vi äntligen komma och titta på lägenheten. Och jag är såld! Mest på grund av den UNDERBARA balkongen! Åh, helg magnifik.

Nu håller vi tummarna för att de andra två som har blivit erbjuden visning inte vill ha lägenheten. På måndag får vi veta. Han som har lägenheten nu har redan flyttat därifrån och skulle bjuda på hyran för november! Jag gillar den killen nu! Om vi då får lägenheten så blir det (efter att Memer fått byta tapeter och golv) eventuellt flytt redan i November! Underbart!

Nu ska jag gå och göra kaffe, svärföräldrarna är på ingång!

Over and out!

Bland slippapper och medicinböcker.

Få se nu, vad har hänt sen sist.. Jo, fönstret blev lagat. Fick dock sitta med ett  stort hål, där fönstret normalt brukar inbefinna sig, i ungefär tre timmar. Det som var roligaste den dagen var när en tant med rullator kom förbi fönstret och tyckte det var tråkigt att vi var hemma, för hon hade tänkt hoppa in och snoka lite! Bustant!

En besiktningsman från försäkringsbolaget var här och inspekterade skadorna i vardagsrummet.. han var en bra besiktningsman! Får ut ca: 5200 efter självrisken. Han övervärderade lite saker.. men inte mig emot!

Vi har också fått en visning på en lägenhet som vi verkligen vill ha! Tror vi iaf, har inte fått åka och titta på den än. Han som bor i den nu hade tydligen något emot att Mimer skulle hyra ut den till någon som redan hade en lägenhet..(?) Han ville att vi skulle flytta in den 1:a Oktober, trots att kontraktet inte gäller förrän den 1:a Januari..Nåja, ska till ett av Mimers kontor imorgon efter skolan och höra mig för lite. Håll tummarna!

På onsdagkväll kommer svärmor och svärfar. Nu ska det tapetseras! Dock bara i sovrummet.. tänker inte lägga ner någon mer energi som jag snart ska flytta ifrån!

En tenta har jag också som jag alltid går och är orolig över. Jag kommer garanterat att kugga den. Men vad gör det, det är bara att göra en omtenta! Spikade dock läkemedelsberäkningstentan. Det är mer min grej. Har aldrig riktigt förstått mig på kroppen och hur allt fungerar, nu ska jag även förstå hur sjukdomar drabbar kroppen och hur läkemedel reder ut problemen! Eller iaf underlättar dem... En dag i sänder, ett kapitel i boken.

11:e Oktober ska jag till Uppsala! Hoppas jag iaf. Jag och Patrik har tvingat Anders och A-K att ha inflyttningsfest då! Yey!
Watch out Uppsala säger jag bara...

Jag har fått en Afzelius-period just nu.. vilka minnen de låtarna framkallar.

"Var det så här det skulle sluta, var det så här det skulle gå"


Pick up all the broken glass and furniture on the floor.

Efter en trevlig med ack så regnig dag i Stockholm igår så gick jag och lade mig för en god natts sömn.

Tji fick jag! Kvart i tre, alltså 02.45, natten till söndag så vaknade både jag och Patrik av ett väldans krasande oljud. Feg som jag är skickade jag ut Patrik i vardagsrummet för att undersöka saken. Då visade det sig att någon (idiot) medvetet har kastat in en ca 3:kg stor gråsten rätt in genom vårat fönster! Vårat 3-glasfönster dessutom.

Ett mindre hål ytterst, sen större och till sist ingen ruta alls kvar inne mot lägenheten. Det blev till att ringa Farbror Blå, aka Polisen, som inte kunde komma om de inte fick tag på någon hundpatrull (och såklart var det en dam som hade virrat bort sig runt Arboga) så hit kom det ingen polis. Däremot så kom det en glasmästare ca 04.00 för att temporärt laga fönstret.

Våran teori är att den som kastade stenen egentligen skulle kasta den på våran grannes fönster, han brukar nämligen få sina rutor krossade lite nu och då, men det är en annan historia. Hans ovänner är inte mina ovänner. Förräns nu! Han kan ta sina pundarvänner (ovänner) och flytta härifrån. Om inte så kommer iaf vi göra det.

Så vi är nu ute efter en lägenhet här i stan som INTE ligger i Vallby. Helst en 3:a. Någon som vet om någon?

Förhoppningsvis så får vi byta mot en borta i Hammarby. En 3:a på 82 kvadrat. På 6:e våningen! (Och ja, det finns hiss!) Nåde den som kastar in något i vårat fönster då!

Men men, det återstår att se om vi får byta lägenhet. Patrik ska prata med hyresvärden imorgon. Håll tummarna!

// Gillar inte att bli väckt av stenkastande människor!

It's friday, I'm in love...

Idag är det bevisligen fredag. En fredag bestående av en föreläsning om Smärta. Den var både spännande och intressant! Kanske för att jag för första gången kom ihåg nåt efter lektionen! Hurra hurra!

Imorgon blir det eventuellt Gröna Lund! Om vädret tillåter. Jag undrar om Kina vill låna ut några av sina raketer som jag kan skjuta upp i molnen så att det regnar INNAN de når Stockholm? Jag är en liten karusellälskare jag trallala...

Anyway, diskmaskinen har kommit och den fungerar utmärkt! Åh så rent det blir! Wonderful!

Spackel och tapetlim har vi fått nu, men även nånting som vi skulle pensla på väggarna där det var blyerts, fettfläckar eller nåt liknande. Och målarfärg. Värsta handyman jag kommer vara! Återstår att se om det blir något gjort innan svärmor och svärfar kommer ner i slutet av denna månad och styr upp det hela.

Den 29:e oktober ska jag och karln min på konsert på Debaser i huvudstaden. Vi ska se Amy McDonald! Yes!

Ha en underbar helg mina vänner, så syns vi kanske i Uppsala, kanske här i Västerås, eller kanske inte alls på ett tag.

Cheers!

Memory failure.

Ja just ja! Det var en sak jag glömde att tala om. Trots att det var det viktigaste och mysigaste som hänt under hela sommaren.

Jag har förlovat mig!


Minutes are longer when we are apart.

Våren och sommaren har varit. Nu välkomnar jag lite motvilligt hösten. Jag längtar tillbaka till de få dagarna som värmen var hos mig i sommar, önskar att de hade varit fler.

Nåväl, nu är tiden kommen igen när studierna borde prioriteras och sommarvärmen är över. Jag har bara inte kommit mig för att prioritera studierna än. Allt runtomkring är mycket roligare! Nollning, Julphesten, Kårenpremiär… ja, det vanliga!

Har börjat riva tapeter, det går sådär. Fem lager var det visst, huvvaligen! Har dock resonerat med målaren idag så det ska nog ordna sig. Just nu väntar jag på diskmaskinen som ska dyka upp imorgon. Eller rätttare sagt, den diskmaskin som vi ska hämta på Media Markt imorgon. Äntligen! Lite vardagslyx!

På söndag blir det en liten tripp till Stockholm för en fika med Peter och Fluff. Det ska bli kul! Skulle vilja träffa dem flera gånger i veckan om jag fick bestämma. Tyvärr får jag ju inte det.

Träningen har kommit igång igen, och det var då på tiden! Var dock inte nere på noll, det var skönt! Nu blir det regelbunden träning, två gånger i veckan. Har minsann rejäl träningsvärk idag! Feeling great!

Sedärja, lite uppdatering (och det var på tiden)!

Det dröjer inte lika länge till nästa gång.

Ta hand om er, this is Linda signing out!

RSS 2.0