Yes, I'll admit that I'm a fool for you.

Ibland blir man förvånad. Ungefär som när Patrik kom hem efter jobbet nu ikväll och träffade våran granne och grannen sa till Patrik att vi var så jävla otrevliga. Han undrade dessutom om vi visste om att vi var så jävla otrevliga. Till saken hör att varken jag eller Patrik aldrig har hälsat på karln, för att vi helt enkelt aldrig har träffat honom. Däremot så kan vi sjunga med i alla oändliga låtar som han spelar på sin stereo fredag-söndag, dygnet runt.

Anyway, helgen har för övrigt varit väldigt mysig. Det hela började i fredags då Patrik fyllde år! En trevlig dag med en av mig hemmagjord tårta, restaurangbesök och mycket mys! Annars var det melodifestivalen som gällde i lördags och idag har jag känt av en kommande förkylning. Förkylningen ser jag inte fram emot då jag vill träna imorgon! Men i nuläget känns det som en dålig idé.

Jag har praktik de sista tio veckorna den här terminen. Tio veckor som kommer bli oerhört påfrestande då vi förutom 32 timmar praktik/vecka även har fem stora inlämningsuppgifter som är på fler timmar än vad som finns med på schemat. 40 timmar i veckan kommer inte att räcka till. Blir mycket kaffe under de veckorna...

As sure as night is dark and day is light
I keep you on my mind both day and night
And happiness I've known proves that it's right
Because you're mine, I walk the line


Nej, nu ska jag som är så jävla otrevlig (ursäkta språket pappa) gå och lägga mig!

Man slutar då aldrig lära sig nåt nytt om sig själv...

I give you everything I have, the good, the bad.

Idag hade jag äntligen fått med mig lite folk till spinningen! Men så gick jag inte! Anledningen är en sådan ruskig träningsvärk. Det gör jätteont! Stretchade tydligen för lite i måndags efter träningen.. det här är tacken för att man är flitig och kunde börja med två nya träningsmaskiner. Jag säger bara en sak: ONT!

Ibland glömmer jag bort att jag inte längre går i gymnasiet. Anledningen till att jag gör det är att då jag lyssnar på en låt alltid försöker klura ut om det vore en låt att spela på musiken. Kanske till och med uppträda med i Aulan?
Men nej, mina uppträdardagar är över. Sorgligt nog. Tiden i musiksalen var den bästa under hela gymnasietiden. Och ibland så saknar jag bara få tillfället av att sitta och njuta av musiken och människorna runtomkring mig. Kanske öva in några stämmor till en låt, eller alla eftermiddagar/kvällar som jag spenderade med kören.. Jag saknar det så mycket!

Nåväl, ibland får man tillåta sig att vara lite nostalgisk. Men jag är fortfarande sur över min träningsvärk som gjorde att jag inte kunde gå på spinningen ikväll.

Tiden går verkligen fort. För fort. Om två och ett halvt år är jag färdig sjuksköterska. Sen kommer det arbete, familj.. När ska jag få min tid till att resa? När barnen har flyttat hemifrån? Det kliar i resnerverna, de längtar efter att få upptäcka nya platser, nya kulturer och nya människor.

I've never been to half of these places
But your postcard collection makes me crave
A little space, a little ways out of the city to the grace of another land, another tongue, another time

En annan dag, en annan dröm.

RSS 2.0