A song for you.

Inga brandbilar på gatan idag, bara lugn och ro. P tyckte det var lite tråkigt, han som älskar alla stora fordon. Ännu mer om de blinkar i olika färger. Han är lättroad min karl.

Idag har trots bristen på brandbilar varit en otroligt bra dag! Examensarbetet är nu inskickat, helt klar! Så klar den kan bli innan opponeringen i alla fall. Det går bara att beskriva med ett ord: UNDERBART!

Nu när kylan kommer så blir jag en vekling, därför ska jag gå till Friskis imorgon och fixa mig ett gymkort så jag kan fortsätta springa. Eller fortsätta, BÖRJA springa. Igen. Men nu har snart 10 veckor av terror sitt slut, och november kommer med nya tankar, känslor och inställningar! Ser fram emot det väldigt mycket! Det ska bli spännande. Mer information om vad detta innebär kanske, men bara kanske, kommer senare.

Om drygt en månad är det advent. Mysiga, underbara advent. Månaden innan jul är min favorittid. Glögg, pepparkakor, julklappsinhandling, mys, julmusik och mycket, mycket mer.

I couldn't live without your love
for one kiss
well I'd give everything up
there's no words I can describe
what I feel deep inside
so I let this song say it all

Ingen rök utan eld.

Lite spänning i vardagen!


http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.611769

Jag och P bor 2 trappor bort.

Mycket blåljus, hade första parkett när killen plockades ner med stegbil från balkongen.
Lyckligtvis skadade sig ingen iaf!



I think of you and everything is okay.

Det är torsdag. Snart slut på ännu en vecka vilket innebär att dagen då C-uppsatsen ska vara klar för inlämnling och granskning närmar sig! 28:e oktober. Men det ska nog gå bra, får vi hoppas. Det känns inte som en omöjlighet iaf. Tummen upp för det!

Jag håller på att se över mina möjligheter att åka hem den 15-18:e oktober. Just nu känns det som att det får kosta vad det kosta vill! Jag behöver lite Jämtland just nu. Men mest av allt vill jag åka till Åre och hälsa på min morfar! Min ängel. Jag kommer även att kidnappa Kristina för en myskväll i Devils village! "Det är dags för fredagsmys."

Jag har världens bästa pojkvän. Han frågade mig precis om jag skulle bli sur om han tog och dammsög. Jag sa att det nog skulle gå bra och att jag inte skulle bli sur!

Igår åkte mor och far hem från syster i Lund. De har bland annat flaxat runt till Tyskland med buss och över Skåneland med luftballong! Men det kan ändå aldrig bli så bra som våran minisemester.


I'm getting dressed now for winter and cold -
Nu är det höst och kallt och jag saknar flera sorters värme.

RSS 2.0