You will always be our superstar.

Vilken helg! Att träffa Peter och Kristina var helt underbart. Det går inte att beskriva hur glad jag blev av att få träffa dem! Kristina är som den lillasystern jag aldrig haft, och den bästa lillasystern!

I fredags så gick vi på stan och shoppade lite, bland annat en underbar svart klänning som jag är förälskad i! Sedan blev det piffning och god mat innan vi gick till Kåren. När sedan lördagen kom så vaknade jag upp med en ruskig ryggvärk som sedan inte gick över! Vet dock inte vad jag har gjort, Patrik tror på att jag har blivit attackerad av en igelkott!

Ringde 1177 i söndags och fick komma till en jourläkare, gissa vad han sa? "Ät alvedon och ipren". Jag förklarade för honom att jag redan gjorde det och att det inte fungerade, men det struntade han i. 220kr för ingenting. Senare på söndagkväll så kunde jag inte resa mig ur soffan utan låg och grinade i soffan pga smärtan. Då ringde Patrik 1177 åt mig, rådgivaren sa åt honom att ställa mig i duschen för att värma ryggen så att musklerna slappnar av. Detta hjälpte såklart inte, och Patrik ringde ännu en gång. Då fick vi åka till Akuten!

Väl där så fick jag träffa en sjuksköterska som sa att "vi brukar inte ge nåt annat än alvedon och ipren vid ryggsmärtor, men du kan få träffa en läkare om du vill" Ja tack sa jag och fick träffa en underläkare som såg att jag hade ont och sa att jag skulle få smärtlindring. Jag frågade vilken sorts smärtlindring, förväntade mig att få höra "alvedon och ipren", men icke! Jag skulle få godis sa han! Dvs. snabbverkande smärtlindring, muskelavslappnande och en spruta! Behövde dock 2 smärtstillande innan det hjälpte, men det gör inget. Sen så fick jag med mig recept på starkare värktabletter, så nu äter jag piller så det räcker och blir över! Men ryggen känns iaf bra när jag äter dem.

Jag saknar min tjej, det var så roligt i fredags!

I don't care 'bout anytning but you now baby.

Jag har en liten ovana, jag gillar nämligen inte när folk inte respekterar tiderna i tvättstugan! Därför har jag nu de senaste två gångerna helt sonika tagit ur andras tvätt från maskinerna (dock färdigtvättade) eller från torkskåpet och lagt dem i en korg och skickat ut dem utanför dörren! Dessutom tar jag och Patrik alltid med oss ett extra lås för att låsa dörren in till tvättstugan, så det är för deras skull som jag lägger ut tvätten. Annars skulle den helt sonika bli inlåst tills dess att vi tvättat klart! Ingen bråkar med Linda och hennes tid i tvättstugan!

Uppsatsen går sådär, Tove är borta mycket och jag känner mig elak som säger åt henne om alla olika saker, men ska denna uppsats bli klar innan hon åker så får hon dras med Linda-bitchen. Så det så!

Jag vill till Sundsvall, frågan är bara om Sundsvall vill ha dit mig? Många tankar, många frågor och inga svar.

Imorgon kommer Peter och Kristina (Fluff). Enormt efterlängtat! Jag har redan blivit less på att inte träffa släkt och vänner när jag vill.

På fredag blir det party, party, party. Då kommer Linnéa också hit! Hurra för mig!

Jag vill till Solna.



If tomorrow never comes.

Igår blev det nya stövlar, idag blev det en ny hårfärg, jag undrar var morgondagen har att komma med?

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart.

Igår gjorde jag något jag borde ha gjort för länge sedan. Jag tog ett efterlängtat varv i Björnöspåret! Inte nog med att jag tog tag i "rännandet" igen, utan det regnade samtidigt! Det måste väl ändå säga något om viljan? Måste dock erkänna att det var skönt att springa i regnet. Ett nytt försök imorgon kanske?

Idag var jag och mannen ute och var lite kulturella, vi besökte nämligen inte bara ett, utan två slott! Strömsholms och Tidö slott. Vi var ju tvugna att ta kameran på en liten turné.

En vecka har redan gått på termin 5/6, och jag är redan less! Tack och lov för att det bara är ett år kvar..

Jag säger som resten av min familj, det är Beach April 2010 som gäller! Gran Canaria here we come!

The only thing that keeps me wishing on a wishing star.

Nu har jag träffat min och Tove's handledare, och det känns faktiskt bra! Uppsatsen kommer bli jobbig, men kanske inte fullt lika jobbig som jag har trott. 5-6 november ska vi upp för opponering, och sen ska det sista fixas för att till slut skicka in den slutgiltiga uppsatsen! Längtar till den dagen må jag säga.

Min morfar har opererat sig, bytt ena höften. Nu mår han tyvärr inte så bra, lunginflammation, en propp i lungan, sluddrande tal och hallucinationer. Stackars morfar. Önskar jag var hemma i Östersund så jag kunnat hälsa på honom! Ska slå en pling ikväll och höra hur det är med honom. Han måste bli bättre, för det bestämmer jag!

Ikväll ska vi nog till Fredrik och Sofi och spela lite World Tour. Kanske slinker ner någon cider också, man vet aldrig!  Det är ju trots allt tisdag..? Nollning är det också, men det är känns för överambitiöst så det låter jag bli.

Nej, nu ska jag vispa ihop pannkaks-smet! Så får Patrik steka dem, det är rättvist. Eller hur?


RSS 2.0