Ja jag säger då det...

Okej, I now declare myself as a drama-queen!
Det var inte så farligt som jag skrev, inte på långa vägar!

Jag hade det väldigt trevligt igår, det var kul! Det var kanske inte så många som kom, men det var rätt människor som kom!

Jag var mest trött igår för att ingen var vaken och jag kunde inte sova.
Men idag är det en ny dag, nya tag, nya insikter. Insikter som att inlägget från inatt var en massa svammel och inte riktigt genomtänkt. Jag brukar inte tänka särskilt långt när man druckit en droppe eller två. Inte längre än dit min näsa räcker ungefär, och ni som vet hur jag ser ut vet att min näsa är väldigt liten!

Få se nu då om jag pallar mig iväg på denna gratisvecka med träning som jag fick via Sofi.. Om jag tränar denna vecka så kan jag ju utan dåligt samvete åka hem under jul och äta en massa godsaker! Undrar om det blir på Hof i år också?

Okej, nej, jag är inte bitter. Jag var det, men det var utan någon rätt att vara bitter. Ujuj.

Imorgon blir det fika!

Puss

Okej, nu ...

Okej, nu är det snart jul.

Ikväll har jag haft inflyttningsfest. Inte så många som jag trodde det skulle komma, och inte så många som stannade så länge som jag trodde, så lite besviken är jag allt. Speciellt besviken blev jag lite nu efter att ha använt sambons laptop och fått veta att jag inte ens finns med som bokmärke. Det gör mig ledsen. Är inte min blogg viktig? Nog för att jag inte skriver så ofta, men den är inte mindre viktig för det.

Nu ska jag vara bitter och sur och sakna mina vänner uppe i Jämtland som inte lämnar en fest förrän 3. Det var tider det! Men men, då var då och nu var nu. Just nu är jag bitter, sen ska jag sova och då kanske allt blir bra. Migrän och jobb är förståeligt, Men restående då? Många frågor kvarstår, inga svar har ännu funnits!

Vem vet, det kanske blir Umeå om 1,5 år. Känns ändå inte som att någon här kommer sakna mig. Jag kör mitt eget race, som vanligt.

Ja, jag är trött och bitter nu. Godnatt.

RSS 2.0